Dagens ord


Det är ingen glädje i att vara sysslolös,
det roliga är att ha mycket att göra...
och strunta i att göra det.

Mary Wilson Little


Tja, jag är nog beredd att hålla med.

Avgjort


Så var det över. Mästarnas Mästare är slut. Borta.

Finalen var visserligen spännande men utgången ändå ganska väntad, vi pratade ju redan efter typ första programmet om att han skulle vinna, Per Elofsson alltså. Och så blev det, med Malin Moström som god tvåa och Erica Johansson som trea. Kändes lite kluvet med vem man skulle heja på ikväll, av principskäl ville jag ju heja på en tjej, av lokalpatriotiska skäl på Erica men innerst inne så har jag nog hejat på Per hela tiden. Och ser man på de sammantagna resultaten från alla deltävlingar så är han ju den mest kompletta idrottaren av de som var med, plus att han verkar vara en grymt skön snubbe. Ja Per Elofsson är en värdig vinnare av titeln.

En stor fråga kvarstår dock. Vad ska vi nu göra på tisdagskvällar klockan åtta? Några har föreslagit temys. Jag är hemskt ledsen, men det går inte riktigt att jämföra med mästarnas mästare.


Nu är allt bara..... Tomt.

Thank god for ballerinakex.

Melodifestivalen

Ur svt:s intervju, efter finalen:
Men Malena, hinner du åka till Moskva, du har ju massa annat jobb på gång också?

-Ja visst fan hinner jag åka till Moskva! Jag kan faktiskt säga "här är det vackert, där jag går i gräset" på ryska.Okej Malena, det får du säkert mycket stor användning för.

Ballerina is the shit
Du skall älska ballerina av hela ditt hjärta och dina kolhydrater så som dig själv.


Grattis Ida!

Idag fyller finaste Ida-vännen 21, Grattis till dig!


Nattduell igen...

I tisdags meddelades ju som bekant den kungliga förlovningen, som tog all fokus med extra tv-sändningar varje halvtimme HELA DAGEN, vilket ledde till att andra program flyttades om och jag helt och hållet missade mästarnas mästare. Jag säger bara thank god för svt play! Såg tisdagens avsnitt nu nyss, och det var en mycket jämn kamp mellan Malin Moström och Per Elofsson i toppen (som moström tillslut vann), medan Thomas Wassberg hade problem med sitt knä och hamnade sist. Han hamnade alltså i nattduell igen, för tredje veckan i rad men den här gången fick han välja motståndare själv och han valde.... Per Elofsson. Ett bra val tycker jag, då jag gillar tänket som Ara Abrahamian började med om att man ska välja motståndare som är så jämbördiga som möjligt, och vad skulle då Wassberg välja om inte en annan längdskidåkare? Thomas Wassberg, nattduellskungen (även kallad nattduellsskräcken) mot Per Elofsson, som aldrig varit i en nattduell av den enkla anledningen att han presterat väldigt bra på övriga tävlingar och blivit immun flera gånger, en riktig rysare...
Och jämnt blev det, otroligt jämnt. Bara några millimeter mellan vinst och förlust. Till Elofssons fördel.


Mästaren har fallit.


RSS 2.0